Dé perfecte locatie in Hoofddorp voor gezelschappen, verjaardagen en (zakelijke) events

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wist je dat wij de perfecte locatie zijn voor allerlei gezelschappen? Of het nu gaat om een intiem familiediner, een spetterend verjaardagsfeest of een onvergetelijk kinderfeestje; bij Brasserie Sev ben je aan het juiste adres.
Lunchen in Amsterdam bij Brasserie Sev

Zakelijke evenementen

Bij Brasserie Sev begrijpen we dat het organiseren van een zakelijk event doorgaans wat meer aandacht en planning vereist. Daarom bieden wij speciale mogelijkheden aan die volledig aansluiten op de wensen van jouw bedrijf. Onze stijlvolle ambiance en professionele service creëren de ideale setting voor vergaderingen, seminars, trainingen of bedrijfsborrels. Met diverse ruimtes tot onze beschikking kunnen we zowel kleine als grote groepen verwelkomen en garanderen wij dat jouw zakelijke event een succes wordt.

Vanuit onze moderne audiovisuele apparatuur tot aan ons uitgebreide menuassortiment, alles is mogelijk om jouw zakelijke gasten in de watten te leggen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om elk detail met jou door te nemen en samen een maatwerkoplossing te creëren die aansluit bij jouw behoeften en budget. Bij Brasserie Sev nemen wij graag het organisatorische werk uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op het succesvolle verloop van jouw zakelijke evenement.

Een ander evenement? Wij denken met je mee!

Naast gezelschappen en zakelijke events biedt Brasserie Sev ook talloze mogelijkheden voor andere evenementen. Of je nu een jubileum wilt vieren, een babyshower wilt organiseren of een themafeest in gedachten hebt; onze creatieve en ervaren medewerkers staan klaar om samen met jou de perfecte invulling te geven aan elk type evenement.

Of het nu gaat om een intieme groep vrienden of een grootschalig gezelschap, onze diverse ruimtes kunnen naar wens worden ingericht. Met ons ruime assortiment aan hapjes, drankjes en culinaire hoogtepunten kunnen wij geheel tegemoetkomen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die tot in de puntjes verzorgd is.

Neem contact op!

Ben je overtuigd van de mogelijkheden die Brasserie Sev te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou de details van jouw gezelschapsevenement, zakelijk event of ander evenement te bespreken. Bij Brasserie Sev gaan we voor niets minder dan het allerbeste en streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke belevenis te bieden. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op.
Brasserie Sev, dé perfecte locatie voor al jouw speciale gelegenheden.