Beste High Tea van Hoofddorp

Brasserie Sev

Brasserie Sev is een restaurant dat elke dag verse en heerlijke gerechten serveert. Wij geloven in het aanbieden van eten dat de smaakpapillen prikkelt en tegelijkertijd onderdeel is van een gezonde levensstijl. Naast onze reguliere menukaart bieden wij ook meerdere keren per week de beste high tea in Hoofddorp aan.

Heerlijke High Tea voor de echte fijnproevers

Eén slok van onze thee zet al meteen de toon voor wat er komt, want deze is verrukkelijk! We hebben gekozen voor thee uit Engeland die perfect past bij onze andere taart- en broodgerechten. En natuurlijk kun je onbeperkt blijven doordrinken om zo optimaal te genieten!

Onze high tea bestaat uit twee heerlijk gevulde etages waarop we verschillende soorten sandwiches, chocoladegebakjes, scones met jam en verse roomtaart serveren. Ons frisse fruitplateau maakt alles compleet. Dit alles wordt geserveerd op prachtig versierd serviesgoed dat bijdraagt aan de hele ervaring.

Wij kunnen ook rekening houden met eventuele voedselallergieën of intoleranties, geef dit graag bij ons aan wanneer je reserveert.

Verlang naar meer: we bieden keuze mogelijkheden

Kies jouw ideale datum en tijd om te genieten van deze unieke theebeleving samen met familie of vriendinnen. We zijn er trots op dat we zo'n goede reputatie hebben opgebouwd rond onze high tea in Hoofddorp, en daarom raden we aan om van tevoren te reserveren. Dit omdat deze ervaring erg populair is.

De high tea geeft je de kans om even heerlijk te ontspannen en bij te praten onder het genot van allerlei lekkernijen. En uiteraard lenen deze gelegenheden zich uitstekend voor mooie herinneringsfoto’s.

Reserveer nu jouw High Tea in Hoofddorp bij Brasserie Sev

Beleef de perfecte middag tijdens onze high tea in Hoofddorp – onze selectie gebakjes en thee staan natuurlijk op je te wachten! Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare data en reserveringen.

Ons team kijkt er naar uit je welkom te heten in de beste brasserie van Hoofddorp - maak vandaag nog een afspraak!