Het beste restaurant van Hoofddorp

Brasserie Sev - Restaurant en zaalverhuur

Lunchen in Amsterdam bij Brasserie Sev

Over ons

Welkom bij Brasserie Sev, het beste restaurant van Hoofddorp! Wij zijn een modern en stijlvol restaurant dat bekend staat om onze heerlijke gerechten en uitstekende service. Bij ons kunt je genieten van culinaire hoogstandjes tijdens ontbijt, lunch, diner of borrel.

Ons doel is om al onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden door middel van smaakvolle gerechten, vriendelijke service en een aangename ambiance. Wij streven ernaar om elke klant tevreden naar huis te laten gaan.

Onze missie

Onze missie is om onze gasten te laten genieten van de beste gerechten in combinatie met professionele bediening en een gezellige sfeer. Wij willen dat iedereen die bij ons binnenloopt zich thuis voelt en volledig kan ontspannen terwijl ze genieten van de unieke smaken die wij aanbieden.

Bij Brasserie Sev geloven wij in alleen de allerbeste ingrediënten. Daarom werken we met lokale leveranciers die ons voorzien van duurzame, verse en seizoensgebonden producten. Al onze chefs hebben jarenlange ervaring in gerenommeerde restaurants over de hele wereld en kunnen daarom vaardigheden inzetten bij elk gerecht dat we serveren.

We streven er ook naar om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens hun bezoek aan ons restaurrant. We hebben een team samengesteld welk zorgt voor professionaliteit tot aan uw tafel zonder afbreuk te doen aan je comfort. Daarom willen wij al onze gasten een geweldige tijd in ons restaurant bezorgen.

Reserveren bij Brasserie Sev

Wilt u ook genieten van de smaakvolle gerechten, uitstekende service en unieke sfeer van Brasserie Sev? U kunt eenvoudig online reserveren of bel als u vragen heeft over ons restaurant of onze menukaart. Ons team kijkt er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in hét beste restaurant van Hoofddorp!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik heb hier mijn verjaardag gevierd met vrienden en ik kan alleen maar zeggen dat het fantastisch was! Het eten was heerlijk, de cocktails geweldig en de sfeer was top."
Luna  S. 5* Google Review
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik kom hier regelmatig om even te ontspannen tijdens mijn drukke werkweek. Het assortiment op de kaart is breed, dus ik kan altijd iets nieuws proberen." 
Max R. - Tripadvisor review
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Brasserie Sev heeft me aangenaam verrast. Ik wist niet dat er zoveel lekkere gerechten waren voor zo'n scherpe prijs." 
Jeanine T. - 5* Google review
Ms. Nameless
Add Your Stars