Brasserie Sev

Ben jij een biertjesfan? Lees snel verder om erachter te komen wat de populairste biertjes van Sev zijn!

1. Severiaanse Pale Ale

De Severiaanse Pale Ale staat als sinds dag 1 op ons menu. Het is een echt Pale Ale biertje zoals men ze kent uit Zuid-Amerika en Europa.


Deze stijl werd in Frankrijk ontdekt en verspreidde zich in no-time over de hele wereld. Vandaag de dag is de Pale Ale nog altijd enorm populair in Frankrijk, BelgiĆ«  & het Verenigd Koninkrijk. In Nederland vind je deze  specifieke soort op een zeer beperkt aantal menukaarten..


Sev is daarom ook enorm trots om deze unieke Pale Ale in een Severiaans jasje te hebben gegoten en deze te mogen presenteren aan onze gasten.
Vanaf dag een is dit biertje de onbetwiste nummer 1. Wanneer je Sev eens komt bezoeken kun je niet de deur uit gaan zonder deze eens geprobeerd te hebben!2. Severiaanse Pegasus

Ook de liefhebbers van de wat zoetere biertjes kunnen bij Sev hun hart ophalen. Het op het menu krijgen van deze Pegasus was geen makkelijke klus. 

In de begindagen van restaurant Sev zijn we op een biertour gegaan langs de Franse en Spaanse brouwerijen. Deze specialiteit wordt al generaties lang in Zuid-Spanje gebrouwen. 
Het is voor ons dan ook een eer om dit biertje op onze menukaart te hebben staan. En gelukkig is al deze moeite niet voor niets geweest, aangezien het een van de populairste biertjes van onze menukaart is. 

3. De Heavy Hitter

De naam zegt het al. De heavy hitter is voor degenen die houden van een wat sterker biertje. Met 12% Alcohol is dit een van de wat heftigere biertjes die je in menig restaurant zult vinden. Het bijzondere is dat het ondanks de hoge hoeveelheid alcohol, het biertje toch nog licht van kleur en licht van smaak is.


Deze bijzondere combinatie zorgt er bij menig gast voor een bijzondere smaakbeleving. Hierdoor wordt deze vaak besteld. Met een goede reden dus! Ook deze is een absolutie aanrader voor iedereen die eens een bijzonder biertje wil bestellen.

Kom een lekker biertje drinken bij Brasserie Sev